Reconeixement de crèdits

Les estades a l’estranger són un cas particular de les pràctiques en empresa obligatòries per a tots els estudiants de formació professional. Per tant, el reconeixement de l’estada és automàtic i es fa a través dels ECTS.

Per les mobilitats d’estudis s’apliquen els criteris i metodologia  ECVET.

Es fa servir igualment l’EUROPASS-MOBILITAT, per a deixar constància de tots els períodes de mobilitat internacional a efectes d’aprenentatge.

El procediment emprat consisteix en el registre de dades a través d’un aplicatiu on-line compartit amb el Departament d’Ensenyament, les organitzacions empresarials i els instituts públics i privats.

Aquest aplicatiu permet redactar els convenis, fer el seguiment de les estades, tan des del punt de vista del tutor, de l’empresa que acull els estudiants en practiques i els estudiants mateixos.

Amb la col·laboració dels professors de l’establiment soci a França, que fan el seguiment sobre el terreny, es farà l’avaluació de l’estada al final, tenint en compte les diverses avaluacions.

En el cas d’estudis a l’estranger, existeix un procediment específic que s’està posant en pràctica. Es tracta de l’European Credits Vocational Education Transfer (ECVET). S’aplicarà aquesta metodologia amb el suport de l’establiment receptor, de la nostra Escola i de l’administració autonòmica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s