Presentació

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils vol impulsar la participació de l’alumnat de formació Professional mitjà i superior en projectes de mobilitat internacional.

L’alumnat pot fer practiques en empreses d’altres països. També pot desenvolupar una part dels seus estudis en centres d’altres països. Tant la mobilitat en empreses com en centres formatius d’altres països es realitzen en el marc de programes de la Unió Europea, com per exemple, Erasmus +.

 

En què consisteix ?

L’alumnat de FP fa estades en empreses d’altres països per tal de realitzar la Formació en Centres de Treball (FCT). En el marc del sistema de crèdits europeus (ECVET) l’alumnat també pot completar part de la seva formació Professional en centres d’altres països, mitjançant estades de mobilitat d’estudis.

Tant una activitat com l’altra poden rebre ajuts econòmics.

 

A qui s’adreça ?

A alumnat de formació professional que vol completar la seva formació en empreses o centres educatius estrangers i aprofundir en el coneixement de llengües i cultura estrangera.

 

Beneficis per a les persones

Les estades formatives en empreses d’un altre país esdevenen un element de millora de primer ordre en la trajectòria Professional de l’alumnat. El fet que l’organització es faci des dels centres docents, conjuntament amb altres centres i empreses a l’estranger, possibilita a l’alumnat el coneixement de noves tecnologies, mètodes de producció, noves experiències de relació amb altres cultures i l’aprofitament en el coneixement de llengües estrangeres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s