Política Lingüística

La nostra Escola té una vocació internacional. Els nostres alumnes aprenen l’anglès, el francès i l’alemany. Les relacions internacionals existeixen des de la creació de l’Escola a través d’estades en establiments escolars i empreses, sobretot a França.

La llengua emprada a l’Escola és el català i també el castellà.

En el cas que vinguin alumnes estrangers al centre per un temps determinat, caldrà veure si tenen necessitats lingüístiques que els impedeixin de seguir les classes amb normalitat i establir un suport si es veu necessari.

 

La nostra política lingüística ha estat sempre la de posar en valor les llengües estrangeres en l’aprenentatge. Treballar en el sector del turisme i la restauració demana el coneixement del màxim possible de llengües. Ja sigui l’anglès, el francès o l’alemany, les llengües han de se reines indispensables per a un estudiant que vulgui treballar al país o que vulgui desplaçar-se fora per raons d’estudis o de feina.

Per aquest motiu, figuren en els curricula dels nostres estudiants: 2 llengües mínim en tots els anys d’estudis. Acabem d’introduir el rus, en tant que llengua optativa.

Pels alumnes que facin estades a França es pot afegir més hores suplementàries per tal de millorar aspectes específics d’ordre cultural o lingüístic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s