El restaurant francès Le Cercle, de Bourges, parla de l’estada de 2 alumnes de la nostra escola

S’acosta el final de les pràctiques laborals dels nostres alumnes a Europa dins del programa Erasmus+. Durant dos mesos els nostres alumnes, ja sigui dels cicles de Cuina i Gastronomia com dels Cicles del Tursime, hauran compartit espai de treball amb altres persones ja sigui de França o de Finlàndia i hauran pogut tant intercanviar coneixements professionals, de la cuina o del sector turístic, com fer una immersió lingüística en la llengua del país, ja sigui el francès o l’anglès, que per les avaluacions que estem rebent dels seus tutors a l’empresa, són en alguns casos espectaculars.

Alguns amb ganes de tornar i d’altres de ben segur es quedarien per a coninuar aprenent i coneixent altres maneres de fer i de viure.

En aquests  moments, ens ha arribat una newsletter d’un restaurant francès de prestigi, étoilé en dirien ells, que vol dir amb una estrella Michelin, el Restaurant Le Cercle de la localitat de Bourges amb qui hem col.laborat a plena satisfacció durant 6 anys. 6 anys en què els alumnes participants tornaven amb unes molt bones sensacions perquè a diferència d’altres restaurants que permeten als stagiaires un accés limitat a la seva participació en l’alaboració dels pltas, en aquest els alumnes participen en totes les parts del porcés, la qual cosa els permet aprendre molt més i es poden sentir xefs. 

Ens ha fet molta il.lusió la rotunditat amb què parla de la nostra col.laboració, i de la bona actuació dels nostres alumnes. Això ens anima a seguir amb aquesta experiència. Felicitats al Joel i al Jordi!

Captura de pantalla 2018-07-28 00.06.00.png

Si voleu consultar la newsletter sencera podeu fer-ho aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s