Els alumnes de la nostra Escola arriben a les seves empreses a França i a Finlàndia per a començar les seves pràctiques laborals de dos mesos

Des del 30 de maig que ha començat el moviment d’alumnes de la nostra Escola que s’han desplaçat a les localitats franceses i finlandeses on realitzaran durant dos mesos la seva FCT. Argelès-sur-Mer, Lille, Magescq, Toulon, Limoges, Saint-Lizier, Saint-Girons, Bourges a França i Oulu a Finlàndia són les ciutats escollides.

En cotxe compartit, en bús, en tren, en avion, acompanyats de les seves famílies, sols, amb un altre alumne/a… de totes les maneres s’han desplaçat: els que van més a prop s’han desplaçat 300 km a Argelès a la CAtalunya Nord. Els que han anat més lluny han recorregut vora 5.000 km, que es diu aviat…

). S’allotgen en residències públiques o privades; en cases particulars; els més afortunats reben allotjament de les empreses on faran les pràctiques. Restaurants amb estrelles Michelin, hotels d’alt standing, hotels amb encant, Museus Navals, Museus de porcellana, Oficines de Turisme en ciutats grans com Lille o petites com Le Pradet (al costat de Toulon)… la variació és molt gran.

Però la idea és la mateixa: aprendre idiomes, practicar allò que han après a l’Escola, descobrir món, ser autònoms, saber-se buscar la vida, … Segur que l’experiència adquirida serà un bon recurs que els ajudarà a partir d’ara.

Fins i tot hi ha casos en què allò que han trobat no els ha agradat i s’han plantejat tornar a casa i deixar-ho estar…

En tot cas, un professor de l’EScola s’ha desplaçat en un tour de França de 3.400km pèr a fer-los costat, soluciinar petits problemes d’intendència, supervisar els horaris que faran, parlar amb els responsables de l’empresa, firmar els convenis, el Pla d’Activitats , i els diferents documents Erasmus+, …

Durant dos mesos viuran noves aventures, descobrirar moltes coses, coneixeran ciutats que bans desconeixien, i faran amistats que es perem que durin molt de tremps.

Estaran en contacte amb les seves famílies i amb els professors de l’EScola per qualsevol incidència o prblema que es pugui presentar.

Us deixem algunes imatges d’aquests primers dies.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s