Primers alumnes de Lille del curs 2017-18 en pràctiques a Cambrils

El diumenge 15 d’abril vam acomiadar els 3 alumnes del Lycée International de Lille (antic Lycée Michel Servet) que han estat fent un mes de pràctiques de cuina i sala a l’Hotel Tryp Port de Cambrils.

L’Elie, la Noémie i la Morgane, tres alumnes molt agradables de 16 i 17 anys,  han estat allotjats en famílies i anaven cada dia durant 4 setmanes a realitzar una de les pràctiques que tenen en el seu currículum de BAC PRO a Lille. Han fet pràctiques de cuina, sala i habitacions i per les opinions que ens expressaven ho han pogut gaudir molt.

Han estat acompanyats tant a l’anada com a la tornada per la Luce, la professora de castellà del Lycée de Lille qui en tot moment ha estat en contacte amb alumnes, famílies i empresa per supervisar l’estada. A la tornada va estar acompanyada per Pascal, que a més de professor de Geografia, Història i llengua francesa és el Coordinador de Mobilitat del Lycée International de Lille.

Durant els dies que han estat a Cambrils han pogut parlar amb el nostre alumne Daniel que anirà a realitzar les seves pràctiques a l’Office de Tourisme de Lille durant els mesos de juny i julioli han pogut preparar els detalls de l’estada, i de l’allotjament.

Afegim algunes fotos de les alumnes i una família acollidora.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El domingo 15 de abril despedimos a los 3 alumnos del Lycée International de Lille (antiguo Lycée Michel Servet) que han estado haciendo un mes de prácticas de cocina y sala en el Hotel Tryp Port de Cambrils.

Elie,  Noémie y Morgane, tres alumnos muy agradables de 16 y 17 años, han sido alojados en familias e iban cada día durante 4 semanas a realizar una de las prácticas que tienen en su currículum de BAC PRO en Lille. Han hecho prácticas de cocina, sala y habitaciones y según las opiniones que nos expresaban lo han podido disfrutar mucho.

Han estado acompañados tanto a la ida como a la vuelta por  Luce, la profesora de castellano del Lycée de Lille quien en todo momento ha estado en contacto con alumnos, familias y empresa para supervisar la estancia. A la vuelta estuvo acompañada por Pascal, que además de profesor de Geografía, Historia y lengua francesa es el Coordinador de Movilidad del Lycée International de Lille.

Durante los días que han estado en Cambrils han podido hablar con nuestro alumno Daniel que irá a realizar sus prácticas en el Office de Tourisme de Lille durante los meses de junio y julio y han podido preparar los detalles de la estancia, y del alojamiento.

Añadimos algunas fotos de los alumnos y una familia acogedora.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s