Ens visiten dues professores del Lycée Hôtelier de Lille

Del 22 al 26 de maig vam rebre la visita de dues professores del Lycée Hôtelier International de Lille. La Béatrice Rauwel, professora de llengua alemanya, i la Luce Fidelle, professora de llengua espanyola en aquest institut situat al bell mig de Lille en l’espai que havia ocupat una antiga fàbrica metal.lùrgica, van compartir amb nosaltres la vida escolar al llarg d’una setmana amb la finalitat de conìxer millor els ensenyaments professionals a Catalunya, així com observar classes reals d’anglès, cuina o restauració. Un altre objectiu és el d’aprofundir la relació entre els dos centres, que compartim uns mateixos ensenyaments, per tal d’establir un partenariat i possibilitar l’intercanvi d’alumnes o de professors o els viatges escolars.

Amb aquest objectiu els dos centres vam acordar preparar un document de partenariat que volem firmar properament.

La Béatrice i la Luce van visitar també empreses concretes del notre entorn immediat del sector de la restauració i l’hoteleria per conéixer de primera mà les possibilitats d’accollir alumnes francesos en el futur. TAmbé es van desplaçar a Reus per parlar amb el director de l’Escola d’Horticultura, donat que al lycée de Lille també s’ofereix un Cicle Formatiu de Floristeria.

El viatge de les dues professores ha estat possible gràcies a una subvenció del programa europeu Erasmus+.

dav

Du 22 au 26 mai, nous avons reçu la visite de deux professeures du Lycée Hôtelier International de Lille. Béatrice Rauwel, professeure de langue allemande et Fidelle Luce, professeure de langue espagnole au Lycée Hôtelier -qui se situe au cœur de Lille à l’espace qui avait été occupé par une ancienne usine métallurgique- ont partagé avec nous tout au long d’une semaine notre vie scolaire afin de connaître la formation professionnelle en Catalogne, ainsi que d’observer des  cours d’anglais,  de cuisine ou de service. Un autre objectif est celui d’approfondir la relation entre les deux établissements, qui partagent certains enseignements, et d’établir un partenariat pour faciliter l’échange d’étudiants, d’enseignants ou les voyages scolaires.

A cet effet, les deux centres  ont convenu de préparer un document pour établir ce partenariat dans le futur.

Béatrice et Luce ont également visité des entreprises de notre région du secteur des hôtels et des restaurants pour connaître les possibilités d’accueillir des étudiants français dans le futur. Elles se sont également déplacées à Reus pour parler avec le directeur de l’École d’Horticulture, car le lycée de Lille offre également la formation de Fleuriste.

Le voyage des deux professeures a été possible grâce à une subvention du programme européen Erasmus +.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s